Press enter to see results or esc to cancel.

BizBot vant TheFactory Accelerator Award 2017

Etter det tre måneder lange akselleratorprogrammet hos TheFactory, ble BizBot kåret til prosjektet som har vist størst progresjon ved bruk at TheFactory sine hjelpemidler. Hele riggen fra mentorordning, partnerskap med store bedrifter og kapitalinnhenting har gjort at BizBot har gått fra en idé til å være uker unna lansering av produktet.

Daglig leder og gründer Didrik Martens mener TheFactory sitt akselleratoprogram har vært uvurderlig når det gjelder fremdrift av prosjektet.

“For det første traff jeg medgründeren min, Richard Paulsen, gjennom TheFactory. Vi hadde samme idé, men fra ulikt hold, og CEO Ingar Bentsen i TheFactory satte oss i samme rom en uke før akselleratorprogrammet startet. Dernest startet en av min største reiser hittil i livet, med jobbing dag og natt frem til der vi står i dag; Vi har et produkt vi er stolte av”

Selskapene har vært gjennom et program med kontinuerlig læring, spissing av budskap, produktutvikling og ikke minst nært samarbeid med alle partnerne fra etablerte aktører inn bank, finans, design, programmering etc.

“Vi har bygget vår plattform på Syncano-modellen. Det har vært overraskende produktivt og effektivt å jobbe med allerede utviklede moduler, som sammen skal bli BizBot. Vi er klar for betalanserin om kun få uker, og det takket være eksekveringen til teamet i Syncano”

Les mer om Syncano her!

BizBot skal gjøre det gratis og enkelt å sette opp et aksjeselskap digitalt, få bankkonto på to klikk og deretter spare gründere for masse arbeid. I den utvidede funksjonen skal BizBot være et papirløst verktøy for alle aksjeeiere, og tilby emisjonshjelp, handel med aksjer og oppfølging av påkrevd rapportering.

CMO Richard Paulsen ser flere inntektskilder for BizBot, og mener selskapet ved å være tidlig ute med datainnsamling kan bli den mest interessante markedsføringsplattformen for de som skal nå en spennende kundegruppe.

“For det første kommer vi til å tjene penger på on-boarding av bedriftskunder til banker, forsikringselskaper, revisorer, rådgivere og regnskapsprogrammer, da disse tjenestene vil bli featured for de som registerer et nytt AS. For det andre vil vi sitte på unik kundedata. Hvor kan du gå i dag for å treffe kun daglig ledere, styreformenn og aksjeeiere, på deres kjøpstidspunkt?”

Følg BizBot på Facebook og Instagram for flere oppdateringer.