Press enter to see results or esc to cancel.

Disse utfordringene står i kø, men det finnes gode løsninger!

Som gründer vil du møte mange utfordringer, uansett hvilket stadiet din bedrift befinner seg på. Det viktigste er at man løser problemene på en konstruktiv måte, og helst før problemet blir for stort til å løses på en fornuftig måte.

Bizbot hjelper bedriftseiere og gründere først og fremst gjennom påminnelser og hjelp til rapportering, men også tilby ulike løsninger fra tredjepartsleverandører.  Som et eksempel vil Bizbot kunne si ifra hvis likviditeten din ikke er god nok til å møte neste forpliktelse, men samtidig tilby en løsning som for eksempel brofinansiering fra en samarbeidspartner. Har du ikke gjennomført den årlige Generalforsamlingen, vil du få bedskjed i god tid før fristen og et tilbud om et ferdig utfyllt innkallelse og agenda. Trykk ja, og vi genererer alle nødvendige papirer inkludert møteprotokollen.

Her er noen kjente utfordringer gründere ofte møter:

  • Innbetaling av skatter og avgifter kommer ofte ubeleilig m.t.p likviditeten. Ved å tilby gode varsler og potensielle løsninger, vil gründerne unngå et gryende magesår.
  • Overholdelse av frister fra myndighetene blir mindre og mindre viktig med tiden. Tidlig i en gründerreise er man opptatt av å gjøre alt riktig. Etterhvert som tiden går og man forstår at ingen slår selskapet konkurs om du glemmer aksjonærregisteroppgaven, får ikke dette like stor prioritet som det fortjener.
  • Finansiering av nye prosjekter og god nok arbeidskapital er ofte den største utfordringen til unge bedrifter Hvor mange ganger har du ikke ønsket mer penger på konto for å realisere et prosjekt eller finansiere et vareparti?
  • Velge riktig regnskapsfører, advokattjenester og revisorer er alltid vanskelig. Denne jungelen er farlig og kan koste deg masse penger hvis du trår feil. Bizbot vil tilby tilpassede og skreddersydde løsninger fra samarbeidspartnere.
  • Juridiske problemstillinger oppstår hele tiden, men advokater er dyrt. Dette er en uungåelig utfordring som alle bedriftseiere møter. Advokater tar seg betalt per time, ikke for å løse problemet. Det vokser frem gode digitale tjenester på juss-feltet, og BizBot vil integrere disse i sin plattform. One-stop shop…

Les også innføringen i etablering av aksjeselskap!