Press enter to see results or esc to cancel.

En plattform kommer til verden

I dag har vi gleden av å meddele at finansieringsrunden på 4.4 millioner kroner er lukket. Her kan du lese litt om hvordan investorpengene har en multiplikatoreffekt på utviklingen av markedets råeste bedriftsplattform.

Hos BizBot jobber det fire fulltids programmerere: En full-stack, en front-end, en back-end og en IU/UX designer. De kommer fra ulike land og selskaper, men på grunn av en fornuftig struktur etablert av vårt tech-lead Rashid Lepshokov fungerer samarbeidet utmerket. Nå kan vi sette på mer ressurser og kjøre parallelle utviklingsløp.

Hver produksjonsøkt/sprint, varer cirka en uke. I forkant blir programmerne briefet nøye om hva deres oppgaver er og hva de skal levere. Deretter er det stor grad av autonomi i utførelsen, men de må gjøre en “stand-up” hver dag der de beskriver hva de har gjort og hvilken funksjon dette har for helheten. Hvis du trodde at programmering var overlatt til en eller to skarpe hoder og tilfeldigheter, må du tro om igjen. Alt er nøye planlagt, og arbeidet er ekstremt strukturert.

Grunnmuren i BizBot er ferdig programmert. Vi har mappet opp alle aksjeselskap, personer og roller i Norge, for å legge dette på markedets mest moderne database, klargjort for blockchain. Det betyr at brukerne snart kan skrive inn person eller selskapsnavn, og vi bygger hele aksjeboken på 1-2-3. Du vil kunne se, redigere, dele og invitere til aksjeboken om få dager.

Selskapets offentlig profil vil lanseres kort tid etterpå, slik at vi stuper rett i konkurranse med andre informasjonstilbydere. Forskjellen er at våre tall er live/oppdaterte.

På grunn av den vellykkede kapitalinnhentingen går nå et tech-team til verks på våre to neste produkter i “Roadmap for 2018”, som er et emisjonsverktøy (juridisk) og elektronisk bekreftelse på tegning/salg av aksjer (handel). Dette vil spare tid og papirarbeid for gründere og bedriftseiere i Norge, og gi de et solid argument på hvorfor de bør bruke BizBot!