Press enter to see results or esc to cancel.

Fremgang hos BizBot – Nyhetsbrev

 BizBot  er et papirløst verktøy for investorer og aksjeeiere. Det skal være like enkelt å etablere et aksjeselskap som å sette opp en Facebook-konto. Hele prosessen med en emisjon skal digitaliseres og du skal kunne kjøpe / selge aksjer i unoterte bedrifter med et klik og oppgjør via Vipps.

Tre høydepunkter fra de siste to ukene:
1. Vi heter nå  BizBot , som er en forkortelse for BusinessRobot og her er vår nye logo

2. Vi har bestilt programmering av MVP (minimal viable product) hos Syncano. Byggeklossene skal inkludere registrering, verifisering, kontakt med Brønnøysund, bank og aksjebok.
3. Vi skal rekke Digitaliseringskonferansen den 8. juni, der vi skal presentere produktet sammen med Microsoft, næringsministeren og Brønnøysundregistrene.

Ukens oppdagelse:

Kundereisen for å bli bankkunde med et nytt selskap, er en selsom opplevelsen. Didrik går nå gjennom denne prosessen hos en av skandinavias største banker. At det skal ta flere uker, med personlig oppmøte, passfremvisning (ikke BankID), for deretter å måtte sende en mail til kundeservice med selve registreringen, er ikke verdig 2017. Denne kundereisen skal vi forandre til å innebære noen få klikk. Oppsiden for banken er åpenbar: De får friksjonsfri onboarding av nye kunder.

Ukens kunnskapsdeling:

Vi har lært hvordan applikasjoner som  BizBot  blir bygget opp med ulike byggeklosser på front og back-end. Hvordan man bryter ned enhver funksjon og hva det krever av lagring, linjer, tilbakemelding og eksterne API tilganger. Takk Syncano for dere er pedagogiske og tålmodige med oss.


Ukens spørsmål:

Hvor stor er din betalingsvilje for?

  • Registrering av AS 1 – 5
  • Digitalt kjøp og salg av unoterte aksjer 1 – 5
  • Emisjonskalkulator og gjennomføring 1 – 5
  • Alle aksjene dine på ett sted 1 – 5
  • Rapportering til myndighetene 1 – 5

Følg oss gjerne på vårt nyhetsbrev der vi vil gi oppdateringer 1-2 ganger i måneden på teknologien, finansiering og salgsfremgang