Press enter to see results or esc to cancel.

Om oss: Milepæler!

BizBot er et resultat av utfordringer og erfaringer gjennom mange år med gründerskap. Den nye plattformen skal forenkle hverdagen til gründere, bedriftseiere, styremedlemmer og investorer. Didrik Egge Martens og teamet bak BizBot har vært gjennom et kritisk førsteår, og her er noen av milepælene:

Akselleratorprogrammet til TheFactory – Mars 2017

Tatt opp på vårens program til fintech akselleratoren TheFactory, der de andre deltagerne bestod av digitale løsninger for eiendomshandel, forsikring, blockchain og regnskaps AI.

Selection night TheFactory – April 2017

BizBot gikk videre og fikk en investering på 250.000 kroner av FintechAngels II fondet.

Gikk av med seieren – Mai 2017

Partnerne, investorene og publikum stemte frem BizBot som vinner av akselleratorprogrammet våren 2017. Årsaken var at BizBot hadde tatt i bruk hele riggen til TheFactory, som bestod av pitch trening, partnerskap med store aktører innen finans, hentet penger og satt i gang den utviklingen av plattformen.

Penger fra Innovasjon Norge – Juni  2017

BizBot har mottat runde 1 og 2 fra Innovasjon Norge, på tilsammen 700.000 kroner. Det artige var at avgjørelsen falt raskt, på under 48 timer fra søketidspunktet.

BizBot sin første emisjon – Juli 2017

Seks investorer bidro med 1.050.000 kroner på BizBot sin første emisjon sommeren 2017. Pengene har blitt brukt til å programmerere og utvikling av plattformen.

Chief Legal Officer på plass – September 2017

Mathias Gebremichael fra Advokatfirmaet Arktis ble tilsluttet BizBot som CLO. Hans spesialfelt er GDPR personvernfororningen.

Chief Technical Officer på plass – Oktober 2017

Rashid Lepshokov har levert flere knallbra digitale tjenester på det norske markedet, og senest selskapet som gjør suksess i kinomarkedet; Filmgrail. Nå hjelper han til med utviklingsprosessen i BizBot.

Tech Team på plass – Oktober 2017

Til daglig er det én full-stack developer, en back-end, en front-end og en UX designer som utvikler det som skal bli norges råeste business plattform.

Chief Operating Officer på plass – November 2017

Øyvind Pedersen Jr. kommer fra Telenor Digital der han har forhandlet avtaler med store innholdsleverandører. Nå skal han være med å bygge BizBot fra grunnen av, med hovedfokus på større partnerskap.

Avtale med Danske Bank – Desember 2017

BizBot har fått på plass den første store partneren for tjenesteyting på plattformen. Snart kan bedriftskundene til Danske Bank opprette aksjeselskap, føre aksjebok, gjennomføre emisjoner OG kjøpe tjenester av Danske Bank på BizBot plattformen.

Besøk hos Oslo Børs – Januar 2017

BizBot ser på muligheten til å notere seg på Merkur Markets i løpet av året. Denne markedsplassen er skreddersydd for vekstselskaper som har mye positivt å melde til investorene sine. Det ble også diskutert hvordan BizBot kan hjelpe sine brukere med å søke notering på denne markedsplassen.